add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube

Comments

Comments

Comment reply on Dam5968's Completed Build: Ben Grimm

  • 45 months ago
  • 1 point

Yeah I see it now I just painted the top of mine blue didn't go so well it ended up having little veins I guess you would say.

Comment reply on Forum Topic "Need a New Z170 Motherboard"

  • 45 months ago
  • 1 point

Poor People Problems

Comment reply on Forum Topic "Need a New Z170 Motherboard"

  • 45 months ago
  • 1 point

Yeah but I only have a 960 and i5 6500 to expensive for a low end build like mine. But I do believe it is the best looking board out there especially for black and blue theme builds. Wish I had the cash to buy it :(

Comment reply on Forum Topic "Need a New Z170 Motherboard"

  • 45 months ago
  • 1 point

Think I'm going to go with the Msi z170a gaming pro carbon

Comment reply on Dam5968's Completed Build: Ben Grimm

  • 45 months ago
  • 1 point

How do u get that aftermarket fan on the hyper 212

Comment reply on Dam5968's Completed Build: Ben Grimm

  • 45 months ago
  • 1 point

One more question how did u get the top off?

Comment reply on Mind0verMatter's Completed Build: I LOVE GOOOLLLDDD!!!

  • 45 months ago
  • 1 point

K thx! One more question how did you get it off?

Comment reply on Mind0verMatter's Completed Build: I LOVE GOOOLLLDDD!!!

  • 45 months ago
  • 1 point

Did you paint the entire Hyper 212 Evo or just the top?

Comment reply on Dam5968's Completed Build: Ben Grimm

  • 45 months ago
  • 1 point

I have the Hyper 212 Evo and I want to paint it like you did but I was wondering why you didn't paint the entire heatsink.

Comment reply on Forum Topic "GTX 1060"

  • 45 months ago
  • 1 point

Yeah I think I'm just going to wait. I want asus to make a strix rgb version like they have with the 1070 and 1080. I don't know what I will do if they don't make the 1060 the same as the 1070 and 1080. I need them rgbs.

Comment reply on bworkman90's Completed Build: Not cool enough for Venom or Toxic Terror...how about "Green Bean"?

  • 45 months ago
  • 1 point

I'm looking to paint the motherboard plastics like you did but I was wondering how you got them off?

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Overclocking"

  • 45 months ago
  • 1 point

Ok good, first build and I thought I was screwing everything up and doing it wrong.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Overclocking"

  • 45 months ago
  • 1 point

Thx I have already reinstalled the drivers twice and I just did it again and now it works! I guess third times the charm.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Overclocking"

  • 45 months ago
  • 1 point

I am looking at the tab all the way to the right under Current Pstate

Comment reply on JrJohnson65's Completed Build: *Insert Cool Name*

  • 46 months ago
  • 1 point

Couldn't afford it at the time.

Comment reply on Bmvc1's Completed Build: Monolith

  • 46 months ago
  • 1 point

What cables are those? Are they custom? The cables going into the gtx 970s btw.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 2 points

Just tried it for the 1,000 time and it works! for now

Comment reply on Forum Topic "Installing new drivers"

  • 46 months ago
  • 1 point

Could I just install the new ones or would that create a bunch of problems?

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Ok think I figured out the problem I uninstalled the VGA driver and tried to reinstall it and this is what came up:

http://imgur.com/MOt5ZcJ

Here is a link to parts: https://pcpartpicker.com/user/JrJohnson65/builds/

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Starting to think this is a motherboard problem. The sound stopped working again. :(

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

I guess but whenever I reinstall GPU it works perfectly fine.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Yeah I keep getting the same issue everytime I restart, shut down or put my computor to sleep I think I'm just going to send it back, get a refund, and buy the 1070 :)

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

I completely uninstalled and reinstalled my GPU and now the issue is fixed. I also found the cause of the issue. I get chromatic aberration when I try to launch a server in Arma 3. Do you have any ideas?

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Played around with each one and did not fix anything :(

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

What should I set the scaling to Aspect Ratio, Full Screen, or No Scaling?

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Ok thank you for all of your help!

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

It is only on some games and sometimes switching to windowed works.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Also thank you for the re-commenting on the people on imgur.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Yes that is exactly what the problem is

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Nvm it only worked to switch to windowed in the menus.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

It looks completely fine in screenshots but I will post anyways.

http://imgur.com/gallery/YmkZL/new

Also if I switch it to windowed the slightly offset double screens go away.

Comment reply on Forum Topic "GTX 960 Problems"

  • 46 months ago
  • 1 point

Yes

Comment reply on Forum Topic "Realtek HD Audio Issues"

  • 46 months ago
  • 1 point

K thank you good to know for future reference. Also do you have an advice on this topic: https://pcpartpicker.com/forums/topic/164730-gtx-960-problems

Comment reply on Forum Topic "Realtek HD Audio Issues"

  • 46 months ago
  • 1 point

Did it once more and now it works what the hell.

Comment reply on Forum Topic "Realtek HD Audio Issues"

  • 46 months ago
  • 1 point

How do I insert a pic? Also when I unplug the AUX cord I can hear the disconnecting sound Windows makes same for when I plug it back in.

Comment reply on guitarhero23's Completed Build: White Metropolis - A Case Labs Water Custom Cooled Build

  • 46 months ago
  • 1 point

Love the 370z also. BRZ and 370z are two of my favorite cars. What made you sell it?

Comment reply on JrJohnson65's Completed Build: *Insert Cool Name*

  • 46 months ago
  • 1 point

I built this before the RX 480 was announced I just haven't gotten around to posting. I do wish that I would have gotten an RX 480 instead of the 960. But also I do want to see what Nvidia does with the 1060. The 1080 destroys everything and the 1070 is amazing at 1440p. I feel that the 1060 will be great at 1080p.

Comment reply on JrJohnson65's Completed Build: *Insert Cool Name*

  • 46 months ago
  • 1 point

I have Astro a50 Gen 2 that I use with my Xbox One.

Comment reply on JrJohnson65's Completed Build: *Insert Cool Name*

  • 46 months ago
  • 1 point

Probably going into bestbuy and getting SSD. I don't have another PC to format.

Comment reply on JrJohnson65's Completed Build: *Insert Cool Name*

  • 46 months ago
  • 1 point

I don't have another PC to install it into all I have in my household is a new Mac and a laptop two of which I am not taking apart. What should I do just buy an SSD?

Comment reply on Forum Topic "Windows 10 64 but Product Key"

  • 46 months ago
  • 1 point

Link?

Comment reply on Forum Topic "Windows 10 64 but Product Key"

  • 46 months ago
  • 1 point

Where do I buy Windows 10

Comment reply on Forum Topic "Think I did it right"

  • 47 months ago
  • 1 point

WTF THANK YOU! Did all of that still didn't work out it back to the other PCIE slot it worked! Don't care how it works but it does! Thanks for the help!!!!

Comment reply on Forum Topic "Think I did it right"

  • 47 months ago
  • 1 point

Derp found it!

Still doesn't work

Comment reply on Forum Topic "Think I did it right"

  • 47 months ago
  • 1 point

GPU doesn't have HDMI. It is a Gigabyte Gtx 960 G1 Gaming btw.

Comment reply on Forum Topic "Think I did it right"

  • 47 months ago
  • 1 point

I did plug the GPU in

Comment reply on Forum Topic "Think I did it right"

  • 47 months ago
  • 1 point

What do you need to know?

Comment reply on Forum Topic "Don't know how to connect these fans."

  • 47 months ago
  • 1 point

Thx fan control isn't a big priority right now just trying to get the build done!

Sort

add arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up authorcheckmark clipboard combo comment delete discord dots drag-handle dropdown-arrow errorfacebook history inbox instagram issuelink lock markup-bbcode markup-html markup-pcpp markup-cyclingbuilder markup-plain-text markup-reddit menu pin radio-button save search settings share star-empty star-full star-half switch successtag twitch twitter user warningwattage weight youtube